Wi-Fi

Tre av våra bästsäljande modeller levereras nu med inbyggd Wi-Fi, så att du nu enkelt kan kontrollera radiatorn via Glamox Heating Wi-Fi-appen direkt på din smarttelefon. Med bara en enkel knapptryckning kan du ställa in temperaturen i hela bostaden, i ett rum eller för bara en radiator.
Wi-Fi

Sänk strömförbrukningen med skräddarsydda veckoprogram

I veckoprogrammet kan du skapa en plan för uppvärmningen av din bostad, timme för timme – hela veckan. På det sättet kan du enkelt undvika onödig strömförbrukning i de perioder du inte är hemma.

Wi-Fi

Tips för Wi-Fi-anslutning

Vid anslutning och eventuella efterföljande uppdateringar, är det viktigt att både ugnen och smarttelefonen med Glamox Heating Wi-Fi-appen är i samma nätverk och att routern är inställd med 2,4 GHz och WPA2. Nätverket kan ändras till 5 GHz om du vill ha det när anslutningen är klar.

Om ugnarna tidigare har anslutits till nätverket och måste kopplas om, måste de återställas och tas bort från Glamox Heating Wi-Fi-appen innan du kan ansluta igen. Vi rekommenderar att du bara slår på och stänger av en enda ugn åt gången. Ugnen kan också användas utan anslutning till appen genom manuell reglering av produkten.

Se den detaljerade Glamox Heating Wi-Fi app ANDROID

Se den detaljerade GlamoxHeating Wi-Fi app iOS

Wi-Fi

Ladda ner appen på din smarttelefon

Ladda ner vår Glamox Heating Wi-Fi app i Google Play för Android-telefoner eller App Store för iPhone (via iTunes). I den följande texten hittar du en guide för hur du kan använda Glamox Heating Wi-Fi-appen på det smartaste sättet för att reglera värmen i ditt hem.

 

Wi-Fi

Startsida

Här hittar du en översikt över alla dina olika zoner. Du kan när som helst bläddra genom och justera temperatur. En zon kan vara ett rum eller en hel bostad, det är upp till dig, vilka radiatorer du vill ansluta till en ”zon”.

Wi-Fi

Zoninställningar

Här kan du välja temperaturer för de olika inställningarna i ditt veckoprogram. Du kan välja mellan följande inställningar:

Komfort: Passar bra under de perioder du är hemma i din bostad.
Sänkning: Sänker temperaturen i de perioder du inte använder bostaden/rummet.
Frostvakt: Passar bra när du ska vara borta under en längre period.
AV: Radiatorn sätts i viloläge och ger ingen värme.

Du väljer själv vilken temperatur som ska knytas till de olika inställningarna. Om du anpassar din bostad med energisparande veckoprogram kommer detta utan tvivel att påverka din elförbrukning positivt.

Veckoprogram

Du kan välja olika veckoprogram för olika bostäder. Du kan alltså ha ett program för fritidsbostaden och ett annat för bostaden. Du kan också skapa egna veckoprogram för användning när du är mindre hemma eller borta under en längre period. Skapa programmet enligt din rutin, så har du det varmt och gott när du är hemma och spar pengar på onödig strömförbrukning när du är borta.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@adax.no eller på tlf. nr.: +47 33 77 17 50 (Måndag till fredag 9:00-15:00) om du har ytterligare frågor.